Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Dealul Perchiu
Trovanti Viisoara
Gurile vechilor mine de sare Targu Ocna
La Jgheaburi
Cetatuia dacica Titelca

ComentariiManastirea Caraclau - Barsanesti

Manastirea Caraclau - Barsanesti


Manastirea, de maici, este una recentã, din 2000, fiind rodul eforturilor locuitorilor satului Caraclau, com. Barsanesti. Locul ales - departe de sat - este deosebit de pitoresc.

Este pe cale sã se termine noua biserica a manastirii, mult mai impunatoare decat cea initiala. Se presupune ca in zona a mai existat un asezamant monahal, o dovada ar fi numele paraului ce curge la est de biserica, Chilii.

Accesul la manastire se poate face cu orice autoturism, pe drumul comunal Onesti-Caraclau și apoi pe o ulita ce suie din Caraclau si duce...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Caraclau - Barsanesti.

Cautati geoascunzisul Manastirea Caraclau - Barsanesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.