Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Floarei
Varful de la Sipotul lui Motoc
Piatra Corbu
Dealul Ursoaia
Ochiul Huitoarei

ComentariiVarful Chircus - Muntii Berzunti

Varful Chircus - Muntii Berzunti


Varful este unul dintre cele cateva de peste 900 m ale Muntilor Berzunti, acesta de 903 m. La varf se poate ajunge pe mai multe trasee ce pleaca din localitati de pe valea Trotusului - Larga, Pagubeni.

Unul, care trece pe la alte geocutii, suie din satul Larga pe la Piatra Corbu (geocutie), peste Varful de la Sipotul lui Motoc (geocutie) continua pe acelasi interfluviu pana pe al doilea varf care este Chircusu, de pe care se revine pe primul varf dar se coboara pe culmea din stanga spre Chicera și Piatra Floarei (geocutie) pentru a reveni pe Piciorul Chicerei in Larga.

Se...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Chircus - Muntii Berzunti.

Cautati geoascunzisul Varful Chircus - Muntii Berzunti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.