Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Refugiu montan Surducul Varghisului
Surducul Varghisului
Pestera Orban Balazs Meresti
Stanca Minunilor
Piatra Ejtoko

ComentariiVia ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului

Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului


Catarand aici, umblam in tinutul soimilor. Putem admira privelistea si flora peretilor de stanca. Dar sa pastram linistea si curatenia, pentru ca viata soimilor sa fie netulburata.

Pentru parcurgerea traseului este obligatorie echipamentul de via ferrata. Traseul este de dificultate C/D (mediu/dificil), are o lungime de 240 m, diferenta de nivel fiind 120 m. Timpul de parcurgere este de aprox. 50 minute. Se recomanda ca cataratorul sa aiba inaltimea de cel putin 150 cm si varsta de minimum 14 ani.

Am dat coordinatele punctului de intrare in...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului.

Cautati geoascunzisul Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.