Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului

Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului


Catarand aici, umblam in tinutul soimilor. Putem admira privelistea si flora peretilor de stanca. Dar sa pastram linistea si curatenia, pentru ca viata soimilor sa fie netulburata.

Pentru parcurgerea traseului este obligatorie echipamentul de via ferrata. Traseul este de dificultate C/D (mediu/dificil), are o lungime de 240 m, diferenta de nivel fiind 120 m. Timpul de parcurgere este de aprox. 50 minute. Se recomanda ca cataratorul sa aiba inaltimea de cel putin 150 cm si varsta de minimum 14 ani.

Am dat coordinatele punctului de intrare in traseu, la coordinatele auxiliare. Cei care vor sa caute doar geocutia, fara sa mai parcurga si via ferrata, pot ajunge la ascunzis pornind din spatele refugiului montan. Pe o poteca scurta, dar destul de abrupta, putem ajunge pe punctul de belvedere, unde este ascunsa si geocutia. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Punctul de intrare in via ferrata
Punctul de intrare in via ferrata
Peretele de jos
Peretele de jos
Creasta stancii
Creasta stancii
Partea care urmeaza sa fie catarat
Partea care urmeaza sa fie catarat
Culmea Mal
Culmea Mal
Catarand creasta stancii
Catarand creasta stancii
Surducul Varghisului de sus
Surducul Varghisului de sus
Se vede deja capatul
Se vede deja capatul
Aproape de iesirea din traseu
Aproape de iesirea din traseu
Surducul Varghisului
Surducul Varghisului
Iesind din traseu
Iesind din traseu
Capatul traseului
Capatul traseului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului.

Cautati geoascunzisul Via ferrata Soim Calator - Surducul Varghisului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.