Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Liceul Marton Aron Miercurea Ciuc
Gradina Micurin
Casa de studii a piaristilor Miercurea Ciuc
Patinoarul Vakar Lajos
Cetatea Miko Miercurea Ciuc

ComentariiFantana Fontana - Toplita Ciuc

Fantana Fontana - Toplita Ciuc


In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa. In Toplita Ciuc a fost gasita o apa minerala usor gazoasa, cu aroma placuta, avand temperatura de aprox. 18-20 grade C, care s-a dovedit a fi potabila.

Apa minerala de pe strada Poienii din Toplita Ciuc, zona care purta numele de Gradina Taurului, poate fi folosita atat ca apa de masa, cat si ca apa medicala cu efecte usoare. De ex. pentru anemie, pierdere in greutate, disfunctii ale aparatului digestiv....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fantana Fontana - Toplita Ciuc.

Cautati geoascunzisul Fantana Fontana - Toplita Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.