Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Zoo Targu Mures
Ceas solar hiperbolic
Gradina botanica Targu Mures
Universitatea de Medicina si Farmacie
Arcasul

ComentariiScena in aer liber - Platoul Cornesti - Targu Mures

Scena in aer liber - Platoul Cornesti - Targu Mures


In partea de vest a Platoului Cornesti, aproape de statia de sud a trenuletului pentru copii, gasim o scena amenajata in aer liber. Daca in trecut era intr-o stare de degradare avansata, azi scena este renovata. Cu banci noi, scena reamenajata si auditoriu reinnoit.

Din partea de sus a auditoriului avem o priveliste frumoasa asupra orasului. Restaurantul care se afla deasupra scenei a cam ocupat locul, dar accesul la scena este permis. Aici puteti sa va odihniti, inainte de a porni in cautarea geoascunzisurilor din apropiere....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Scena in aer liber - Platoul Cornesti - Targu Mures.

Cautati geoascunzisul Scena in aer liber - Platoul Cornesti - Targu Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.