Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Baiul Mic
Baiul Mare
Varful Zamora
Palatul Cantacuzino
Gara Sinaia

ComentariiVarful Baiutu - Muntii Baiului

Varful Baiutu - Muntii Baiului


Baiutu (1.817 m), aflat pe culmea principala a Muntilor Baiului este un important nod orografic.

Din acest vârf, pe de o parte, se continuă culmea principală, fiind intercalt, astfel, între Baiul Mic și Cazacu. Dar tot din el pleacă spre vest culmea Muntelui Zamora, iar spre est o culmișoară insignifiantă.

Poteca turistică (bandă roșie și cruce roșie) trece mult jos, pe la baza lui. Dar de pe el belvederile sunt minunate, unghiurile...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Baiutu - Muntii Baiului.

Cautati geoascunzisul Varful Baiutu - Muntii Baiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.