Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baiul Mare
Varful Baiutu
Varful Zamora
Palatul Cantacuzino
Gara Sinaia

ComentariiVarful Baiul Mic - Muntii Baiului

Varful Baiul Mic - Muntii Baiului


Baiu Mic (1.827 m) este unul dintre varfurile de pe culmea principala a Muntilor Baiului, cel mai adesea, ocolite.

Poteca turistică de pe culme (bandă roșie) nu îl urcă neglijând astfel belvederile posibile considerându-le, probabil, asemănătoare celor de pe vârfurile neocolite, deși puține!

De sub Baiul Mic își trage apele valea Zamora , afluent al Prahovei. Spre est, pornește din Baiul Mic o cule muntoasă scurtă, numită Muntele Baiului....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Baiul Mic - Muntii Baiului.

Cautati geoascunzisul Varful Baiul Mic - Muntii Baiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.