Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Sub Pietrele Mariei
Copacul lui Bezergheanu
Varful Cozluc
Stejar Valea Cozluk
Cheile Chediului

Comentarii
Indicatii prea vagi...Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei

Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei


Formatiune stancoasa deosebit de spectaculoasa, Pietrele Mariei se aseamana, mai ales privite de pe creasta, cu spinarea unui dinozaur. Se compune din mai multe grupuri de stanci, orientate in directia de la sud-est spre nord-vest.

Pentru locatia ascunzisului am ales cel mai proeminent grup de stanci. Am vazut turisti care au venit cu masina chiar pana la poalele stancilor. De pe creasta avem o priveliste superba in jur. Spre muntii Macin, cu copacul lui Bezergheanu in fata....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei.

Cautati geoascunzisul Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.