Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cetatea antica Dinogetia Garvan
Podul si cazematele germane Balta Salcuta
Cazemata de pe Dealul Bugeac
Balta Zatun
Malul Dunarii IC Bratianu

ComentariiTermele romane - Cetatea Dinogetia

Termele romane - Cetatea Dinogetia


Termele romane se afla la aprox. 150 m distanta, in directia sud-est, de la cetatea antica Dinogetia.

Accesul in prezent se face printr-o vegetatie deasa, crescuta pana la brau. Constructia metalica ridicata pentru protectia ruinelor se afla in stare avansata de degradare....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Termele romane - Cetatea Dinogetia.

Cautati geoascunzisul Termele romane - Cetatea Dinogetia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.