Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Templul societatii meseriasilor
Lacul Catusa
Gradina publica Galati
Cazemata de pe Dealul Bugeac
Podul si cazematele germane Balta Salcuta

Comentarii
Lipsa geocutie...Malul Dunarii langa IC Bratianu

Malul Dunarii langa IC Bratianu


In drum spre muntii Macin, am traversat Dunarea cu bacul intre Galati si comuna IC Bratianu. Ajungand pe malul din judetul Tulcea, am fost impresionat de aspectul malului. Intre digul protector si malul Dunarii exista o zona semi-inundata, in functie de nivelul apei din Dunare.

Pe o parte a drumului ce traverseaza comuna pot fi vazute copaci cu trunchiul in apa, si turme de vaci care pasc pe mal. Din pacate este si mult gunoi in perimetrul dintre dig si mal. Erau totusi unii, care nu erau deranjati, si faceau plaja.

Iar pe cealalta parte a drumului putem vedea o intreaga padure inundata cu apa. In cazul in care trecem pe aici, merita sa...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Malul Dunarii langa IC Bratianu.

Cautati geoascunzisul Malul Dunarii langa IC Bratianu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.