Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Fag sub varful Oituz-Izvor

Fag sub varful Oituz-Izvor


De la varful Oituz-Izvor la o distanta de aprox. 700 m spre sud-vest, la doar 200 metri departare de drumul national care leaga orasul Targu Secuiesc de Focsani, gasim un fag remarcabil.

Nu am masurat exact, dar se pare ca are o circumferinta de aprox. 560 cm. In apropiere, la sud de Oitoz-Izvor este o stana, atentie la caini, si la turma de oi care in timpul zile se pot afla in locuri diferite. Accesul la fag este posibil si cu masina, pe un drum de pamant care porneste din pas, pentru cei care au o masina cu garda mai inalta....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fag sub varful Oituz-Izvor.

Cautati geoascunzisul Fag sub varful Oituz-Izvor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Pasul Ojdula
Oituz-Izvor
Dealul Pilisca
Poiana belvedere Inzapezitul Mare
Pestera Kolik

Comentarii
Pixel
Fag pazit strasnic de caini...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.