Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Poiana cu belvedere de sub Inzapezitul Mare

Poiana cu belvedere de sub Inzapezitul Mare


Inzapezitul Mare (1.443 m) este unul dintre varfurile importante de pe culmea morfologica a Carpatilor de Curbura, in sensul ca reprezinta un reper esential pentru a nu iesi de pe aceasta culme in cazul parcurgerii ei de la nord la sud.

Culmea principală a Munților Vrancei, în apropierea racordului cu Munții Nemira, are ca ultim bastion, demn de apartenența la această culme, prin înălțime - 1.503 m -, Vârful Mușat. Este și un nod orografic: din el se curbează spre vest restul culmii principale - din punct de vedere al apartenenței la culmea morfologică a...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice inedite

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poiana cu belvedere de sub Inzapezitul Mare.

Cautati geoascunzisul Poiana cu belvedere de sub Inzapezitul Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.