Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Paraul Pastravului
Izvorul Ozunca
Fag sub Murgul Mare
Gorun sub Murgul Mare
Murgul Mare

ComentariiInima fagului - Ozunca-Bai

Inima fagului - Ozunca-Bai


Deasupra vaii paraului Pastravului, aproape de izvorul cu apa minerala, gasim mai multi fagi. Unul are circumferinta de 4,5 m, iar pe trunchi are o umflatura rotunda.

In zona puteti sa va intalniti cu ciobani si cu oi lor, aveti grija cu cainii. Eu am ajuns la fata locului inainte de inserare, turma era deja plecata....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Inima fagului - Ozunca-Bai.

Cautati geoascunzisul Inima fagului - Ozunca-Bai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.