Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Furnalul Bodvaj
Stanca Capul de om de la Bodvaj
Cimitirul din Bodvaj
Apa minerala Buzgo
Pestera apa minerala Benedek Elek

Comentarii
Gasitorul numarul zero...Loc pentru picnic - Furnalul Bodvaj

Loc pentru picnic - Furnalul Bodvaj


Am ajuns la Furnalul Bodvaj cu ocazia unui traseu mai lung, cu plecare din capatul nordic al satului Herculian, ce a vizat, in principal, cucerirea Varfului Cucu.

Cum la acest geoobiectiv nu exista cutie am considerat, dată fiind interesul documentar pentru el, să amenajăm un ascunziș.

Addenda: Pe placa de prezentare a obiectivului turistic sunt specificate câteva specii de flori ce cresc în zonă. În plus noi am mai întâlnit, cu ocazia drumeției pomenite, și orhidee (poroinici...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Loc pentru picnic - Furnalul Bodvaj.

Cautati geoascunzisul Loc pentru picnic - Furnalul Bodvaj si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.