Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Colos
Varful lui Alexandru
Clopotnita Potiond
Valea paraului Oroci
Varful Viscolul

ComentariiFagul cu o suta de brate - Potiond

Fagul cu o suta de brate - Potiond


Din traseul turistic marcat cu cruce rosie, intre varful Colos si varful lui Alexandru, coboara o vale laterala abrupta spre valea larga a paraului Fenyovize.

Drumul nostru pe partea de sus a acestei vai laterale are forma unei poteci, iar jos ia forma unui drum de caruta. Coborand aici, vom trece pe langa un fag cu foarte multe crengi verticale si o deschidere in trunchi.

Pentru a ajunge la fag, putem porni din Potiond, pe un drum de pamant practicabil si cu autoturisme, pe valea paraului Fenyovize. Apoi urcam aproximativ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fagul cu o suta de brate - Potiond.

Cautati geoascunzisul Fagul cu o suta de brate - Potiond si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.