Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Faneata Iadului
Baile Homorod
Cavitatile de langa Satu Mare
Cimitirul vechi din Satu Mare
Perla Vlahitei

ComentariiFagul tunel - Satu Mare

Fagul tunel - Satu Mare


Aproape de capatul estic al comunei Satu Mare, se bifurca un drum asfaltat care ne duce paralel cu paraul Bradestii Mari, catre est, apoi spre nord-est. Langa drum putem vedea un sir de case de vacanta. Vizavi de punctul unde drumul national 13A iese din padure dupa serpentine, chiar langa drum, vom gasi un fag deosebit.

Fagul are o circumferinta de aprox. 5,3 m, iar din trunchi se inalta catre cer 7 ramuri groase. Trunchiul a crescut in asa fel, incat a format o fanta destul de lata. Din aceasta cauza am denumit arborele fagul-tunel. Puteti sa va uitati prin deschizatura, iar arborele este foarte fotogenic. Se afla chiar la marginea drumului, astfel incat ascunzisul e unul drive-in....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fagul tunel - Satu Mare.

Cautati geoascunzisul Fagul tunel - Satu Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.