Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Pestera cu Gheata Borsec
Izvorul Pierre Curie
Grota Ursilor Borsec
Baia traditionala Poiana Zanelor
Cariera travertin Borsec

ComentariiMofeta - Borsec

Mofeta - Borsec


Mofeta din Borsec a fost reconstruita in anul 2010. In noua cladire incap pana la 10 persoane.

A fost reamenajata totodata si aleea care duce la mofeta, poiana din jurul mofetei, si potecile care duc la punctul de belvedere deasupra fostei cariere, respectiv catre Pestera cu Gheata. Gasim peste tot mese si banci, cosuri pentru gunoi, vetre de foc, toalete si tomberoane.

Mofeta poate fi folosita doar dupa anunt telefonic prealabil, in cazul in care se aduna...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Mofeta - Borsec.

Cautati geoascunzisul Mofeta - Borsec si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.