Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cariera travertin Borsec
Izvorul Kossuth
Grota Ursilor Borsec
Mofeta Borsec
Pestera cu Gheata Borsec

ComentariiBaia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec

Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec


Baia traditionala Poiana Zanelor a fost amenajata in anul 2009. Azi este folosita cu placere, atat de turisti, cat si de catre localnici.

Ansamblul cuprinde o piscina cu apa minerala, bai de picioare, un vestiar, o filagorie, suprafete pentru odihna si plaja....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec.

Cautati geoascunzisul Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.