Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Via ferrata Soim calator
Refugiu montan Surducul Varghisului
Pestera Orban Balazs Meresti
Stanca Minunilor
Piatra Ejtoko

Comentarii
Pesteri, ursi si lilieci...
Re: Surducul Varghisului...
Re: Surducul Varghisului...Surducul Varghisului

Surducul Varghisului


La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali, cu fenomene exo- si endocarstice, urme ale asezarilor preistorice, o bogata fauna si flora, si o deosebita frumusete peisagistica.

Cheile Varghisului, astazi rezervatie naturala complexa, sunt situate la limita judetelor Harghita si Covasna.  Se poate ajunge la intrarea nordica a cheilor, din comuna Meresti, pe un drum de tractor. Dar accesul mult mai usor este din localitatea Varghis, pe un drum forestier lung de 10 km, de-alungul vaii paraului Varghis, care poate fi parcursa si cu masina.

In...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Surducul Varghisului.

Cautati geoascunzisul Surducul Varghisului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.