Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti

Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti


Dealul Ursoaia este, cu adevarat, unul dintre obiectivele majore ale Muntilor Berzunti.

Din cel puțin două motive. Altitudinal, căci are 879 m și, în plus, este personalizat prin ruptura de pantă față de împrejur. Si speologic, pentru că, spre străfundurile sale se deschid intrările câtorva cavități, cea mai cunoscută - și de localnici -, fiind Beciul din Ursoaia (L = 23 m; D = 7,5 m).

Accesul pe vârful Ursoaiei se poate face din mai multe direcții, plecând dinspre satele Dofteana, Larga-Dofteana și Cucuieți-Dofteana. Respectiv vârful Măgura Berzunțiului. La rându-i, accesibil, în acest context, dinspre Târgu Ocna sau Poieni-Târgu Ocna.


Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Vedere dinspre est
Vedere dinspre est
Vedere dinspre vest
Vedere dinspre vest
Vedere dinspre nord
Vedere dinspre nord
Pe varf
Pe varf
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti.

Cautati geoascunzisul Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.