Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti

Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti


Dealul Ursoaia este, cu adevarat, unul dintre obiectivele majore ale Muntilor Berzunti.

Din cel puțin două motive. Altitudinal, căci are 879 m și, în plus, este personalizat prin ruptura de pantă față de împrejur. Si speologic, pentru că, spre străfundurile sale se deschid intrările câtorva cavități, cea mai cunoscută - și de localnici -, fiind Beciul din Ursoaia (L = 23 m; D = 7,5 m).

Accesul pe vârful...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane si excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti.

Cautati geoascunzisul Dealul Ursoaia - Muntii Berzunti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.