Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Scrisa
Belvedere la valcel
Varful Piatra Mare
Babele de sub varful Piatra Mare
Coada Pietrei Mari

Comentarii
Prima intodeauna conteaza...Sura de Piatra - Piatra Mare

Sura de Piatra - Piatra Mare


Sura de Piatra este o stanca care are forma unui acoperis, care se afla in spatele cabanei Piatra Mare, pe partea sudica a Poienii Surii de Piatra. In extremitatea estica se afla cel mai inalt punct al stancii, un turn de stanca.

In partea vestica gasim mai multe izvoare. Partea mai interesanta este insa cea sudica. Aici se afla si arcada Surei de Piatra, o deschidere in stanca avand dimensiunile de 1,5 x 4 m.

Arcada nu se vede de pe poteca marcata care duce spre varf. Pentru acces vedeti si punctul auxiliar anexat. Ocoliti stanca Sura de Piatra, pana dati de portal. Atentie la vipere!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sura de Piatra - Piatra Mare.

Cautati geoascunzisul Sura de Piatra - Piatra Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.