Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Balea
Poarta potecii Valea Balea
Lacul Balea
Saua Paltinului
Saua Doamnei

ComentariiBelvedere Cascada Balea - Valea Balea - Muntii Fagaras

Belvedere Cascada Balea - Valea Balea - Muntii Fagaras


La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu. Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei. In cazul in care pornim pe poteca marcata cu triunghi albatru, cu destinatia lacul Balea, inainte de a ajunge pe treapta glaciara, avem mai multe puncte de panorama cu priveliste buna spre cascada Balea.

Am ascuns o geocutie in primul punct de belvedere. Cu ocazia ascunderii geocutiei, am vizitat prima data cascada. Nu am dorit sa fac cale intoarsa, m-am descaltat, si am traversat paraul cu picioarele goale.

Am urcat pe versantul foarte abrupt, pe o poteca nemarcata, abia vizibila, acoperita in mare parte cu vegetatie, pana am dat de poteca marcata cu triunghi...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Belvedere Cascada Balea - Valea Balea - Muntii Fagaras.

Cautati geoascunzisul Belvedere Cascada Balea - Valea Balea - Muntii Fagaras si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.