Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Belvedere Cascada Balea
Cascada Balea
Lacul Balea
Saua Paltinului
Saua Doamnei

ComentariiPoarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras

Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras


De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri. In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean. Tot anul, cu telecabina. Sau pe jos, parcurgand poteca turistica marcata cu triunghi albastru. Recomand aceasta ultima varianta. Este un traseu nu prea greu, dar spectaculos, pe un teren variat.

Se porneste din parcarea de langa statia de jos a telecabinei. Dupa cateva minute se trece paraul, spre dreapta, pe un pod de lemn. Poteca bine intretinuta, si pe alocuri vizibil amenajata, urca prin padure. In mai multe  locuri avem o priveliste buna spre cascada Balea. Intr-una din punctele de panorama am ascuns si o geocutie.

Ajungand pe treapta glaciara, deasupra...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras.

Cautati geoascunzisul Poarta potecii - Valea Balea - Muntii Fagaras si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.