Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Masa Ciobanului
Cascada din Vale Izvorul Dorului
Cascada Vanturis
Cascadele Izvoras
Stanca Sfanta Ana

ComentariiPoteca de sub Coltii lui Barbes - Muntii Bucegi

Poteca de sub Coltii lui Barbes - Muntii Bucegi


Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu. Noi am folosit acest drum pentru retragere la Sinaia, dupa ce am parcurs valea paraului Izvorul Dorului.

De pe aceasta poteca marcata se poate cobori la baza Cascadei de Sus a Vanturisului, care este caderea de apa cea mai cunoscuta de pe paraul Izvorul Dorului. Geocutia a fost ascunsa in zona potecii de sub Coltii lui Barbes, de unde din padurea deasa avem din cand in cand o priveliste buna spre Politele Barbesului.

La un moment dat poteca este blocata de o stanca...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poteca de sub Coltii lui Barbes - Muntii Bucegi.

Cautati geoascunzisul Poteca de sub Coltii lui Barbes - Muntii Bucegi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.