Cascada din Vale - Izvorul Dorului - Muntii Bucegi Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Cascada din Vale - Izvorul Dorului - Muntii Bucegi

Cascada din Vale - Izvorul Dorului - Muntii Bucegi


Paraul Izvorul Dorului izvoreste din versantii muntilor Vanturis si Varful cu Dor. Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor. Pana in acest punct avem o diferenta de nivel de aprox. 1000 m, astfel incat de-a lungul paraului s-au format nenumarate cascade si caderi de apa.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cascada din Vale - Izvorul Dorului - Muntii Bucegi:

Cascada din Vale - 2
Cascada din Vale - 2
Cascada din Vale - 3
Cascada din Vale - 3

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada din Vale - Izvorul Dorului - Muntii Bucegi.

Cautati geoascunzisul Cascada din Vale - Izvorul Dorului - Muntii Bucegi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Cascada Vanturis
Cascada Vanturis la 0.41 km
GR2695 Cascada Vanturis Muntii Bucegi
Poteca de sub Coltii lui Barbes
Poteca de sub Coltii lui Barbes la 0.79 km
Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu.
Varful cu Dor
Varful cu Dor la 1.14 km
GR1735 Varful cu Dor
Masa Ciobanului
Masa Ciobanului la 1.16 km
GR2694 Masa Ciobanului Muntii Bucegi
Cascadele Izvoras
Cascadele Izvoras la 1.26 km
GR2531

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.