Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Gradina publica Galati
Malul Dunarii IC Bratianu
Lacul Catusa
Lacul Vanatori
Cazemata de pe Dealul Bugeac

ComentariiTemplul societatii meseriasilor - Galati

Templul societatii meseriasilor - Galati


Singura sinagoga din Galati care a supravietuit vicisitudinilor timpului, cladirea dateaza din 1896, si a fost construita de Societatea Meseriasilor.

Organizatiile profesionale evreiesti au apărut ca replică la refuzul breslelor locale de a primi meseriași evrei. Astfel, au fost înființate pe rând breasla croitorilor evrei, casa de sănătate (Hecdos), care a servit și ca spital improvizat în timpul epidemiei de holeră din 1847, societatea meseriașilor israeliți și Societatea de ajutor și binefacere...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Templul societatii meseriasilor - Galati.

Cautati geoascunzisul Templul societatii meseriasilor - Galati si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.