Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Magura Odobesti
Fosta Manastire Mera
Biserica de lemn Straoane
Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru
Poarta Dracilor Valea Milcovului

ComentariiManastirea Tarnita - Magura Odobesti

Manastirea Tarnita - Magura Odobesti


Pe Magura Odobesti se afla nu mai putin de 4 asezaminte monahale, printre care Manastirea Tarnita, la cea mai mare altitudine.

Manastirea (initial, schit) dateaza din sec. XVIII (1702). Prima biserica a schitului, reconstruita in anii 1919-1920, a ars in 2006. Un paraclis i-a luat locul, o noua biserica dfiind aproape gata. Manastirea este de maici (din 1950; intre 1959-1990 a fost parasita) si are hramul Sf. Constantin si Elena.

Se ajunge la manastire pe drumul ce pleaca din satul Gagesti...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Tarnita - Magura Odobesti.

Cautati geoascunzisul Manastirea Tarnita - Magura Odobesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.