Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra ovala Lacul Sfanta Ana
Capela Sfanta Ana
Copacul lui Tarzan
Varful Ciomatu Mare
Tinovul Mohos

Comentarii
In sfarsit am gasit ascunzisul...Tura de lac - Lacul Sfanta Ana

Tura de lac - Lacul Sfanta Ana


Daca tot am facut o tura de lac "la picior" si ne-a placut, am hotarat sa amplasam o cutie in acest POI, pentru a indemna si pe alti vizitatori sa faca acelasi lucru.

Coordonatele sper sa fie destul de exacte, pentru ca receptia semnalului GPS nu era grozava....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Tura de lac - Lacul Sfanta Ana.

Cautati geoascunzisul Tura de lac - Lacul Sfanta Ana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.