Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Muntele lui Simon
Bisericuta ascunsa Pangarati
Manastirea Pestera Garcina
Lacul Cuiejdel - I
Lacul Cuejdel - II

Comentarii
Varful Simon...
Geocutia lui Radu si a lui Dorin...Varful Simon - Muntii Stanisoarei

Varful Simon - Muntii Stanisoarei


Muntele (Dealul) Simon se afla pe unul dintre interfluviile (Pangarati-Valea Mare) din sudul Muntilor Stanisoarei, avand 968 m.

Denumirea ii provine de la cel al unui calugar care ar fi sihastrit intr-o chilie (pestera, conform traditiei) de pe muntele ce i-a luat numele.

Accesul se poate face de la una dintre manastirile, Bistrita sau Pangarati, de pe Valea Bistritei, nu departe de Piatra Neamt. Mai rapid este accesul de la Sanatoriul Pangarati, fiind un drum asfaltat pana la aceasta locatie....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Simon - Muntii Stanisoarei.

Cautati geoascunzisul Varful Simon - Muntii Stanisoarei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.