Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Bodoc
Izvorul Salus
Cetatea Fetei
Piatra Predicatorului
Ciuperca de piatra Plaiul Henter

ComentariiCetatea Comorii - Muntii Bodoc

Cetatea Comorii - Muntii Bodoc


In apropierea varfului Bodoc se afla un altul, cu un profil usor sesizabil - trapezoidal, datorita largii platforme somitale - numit Varful Comorii.

Despre cetatea de aici vorbeste Orban Balazs in lucrarea sa din 1868-1873 despre Tinutul Secuiesc, indicand si un plan al cetatii. Cercetari arheologice au relevat existenta unei asezari din Epoca Fierului peste care s-a suprapus o fortificatie medievala (sec. XII-XIV). Urmele vizibile azi sunt doar ale unui rest de zid si ale valurilor de pamant ce inconjura platoul. Pana...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Comorii - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Cetatea Comorii - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.