Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc

Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc


Pe piciorul de munte ce pleaca din Varful Henter al culmii principale a Muntilor Bodoc spre Valea Oltului, se afla doua stanci izolate ce atrag atentia. Ciuperca de piatra de pe plaiul Henter, situata sub Varful Henter, spre sud. Si Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre vest, chiar pe plai si pe traseul turistic.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Piatra Predicatorului (Egrici) - 2
Piatra Predicatorului (Egrici) - 2
Piatra Predicatorului (Egrici) - 3
Piatra Predicatorului (Egrici) - 3
Piatra Predicatorului (Egrici) vazuta de jos
Piatra Predicatorului (Egrici) vazuta de jos
Vf. Bodoc si Vf. Comorii
Vf. Bodoc si Vf. Comorii
Piatra cu palarie alba
Piatra cu palarie alba
Cerbi?
Cerbi?
Apus de soare
Apus de soare
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Cerb vs tap, ciuta vs caprioara - Probabil sunt 4 caprioare (datorita taliei); doar daca ai vazut ca primul individ avea cornite, atunci este vorba despre un tap, desi, la aceasta vreme (dupa luna octombrie), tapii, ca si cerbii, respectiv caprioarele ca si ciutele umbla in carduri monosex; totusi in cardurile caprioareleor (ciutelor) mai pot fi vazuti tapi (cerbi) de pana la 1 an...

  • Ceea ce m-a derutat - Primul animal mergea (sarea la fiecare pas de jos in sus) foarte tantos (mandru)...

  • Tot ce se poate dori dupa revelion - Am pornit din satul Malnas, urmand drumul de-alungul paraului Malnas...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.