Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Ciuperca de piatra Plaiul Henter
Varful Bodoc
Cetatea Comorii
Cetatea Heret
Izvorul Salus

Comentarii
Cerb vs tap, ciuta vs caprioara...
Ceea ce m-a derutat...
Tot ce se poate dori dupa revelion...Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc

Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc


Pe piciorul de munte ce pleaca din Varful Henter al culmii principale a Muntilor Bodoc spre Valea Oltului, se afla doua stanci izolate ce atrag atentia. Ciuperca de piatra de pe plaiul Henter, situata sub Varful Henter, spre sud. Si Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre vest, chiar pe plai si pe traseul turistic.

Marcajul turistic aferent piciorului pomenit - punct galben - leaga Varful Henter de statiunea Malnas-Bai. Un semn al marcajului - un mare punct galben - este aplicat chiar pe piatra....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.