Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Chiurus (Covasna), judetul Covasna

Dealul Din Mijloc - Muntii Vrancei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Dealul Din Mijloc - Muntii Vrancei

Dealul Din Mijloc - Muntii Vrancei

Culmea ce face, morfologic, legatura intre Munceii Intorsurii si Muntii Vrancei si, prin intermediul primillor, realizeaza integrarea culmii principale a celor din urma in cea a Carpatilor, este putin cunoscuta din punct de vedere turistic...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Dealul Din Mijloc - Muntii Vrancei:

Foisorul de vanatoare de pe Dealul din Mijloc
Foisorul de vanatoare de pe Dealul din Mijloc
Depresiunea Tg. Secuiesc
Depresiunea Tg. Secuiesc
Culmea Lacauti
Culmea Lacauti
Continuarea culmii Lacauti spre sud
Continuarea culmii Lacauti spre sud

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Din Mijloc - Muntii Vrancei.

Cautati geoascunzisul Dealul Din Mijloc - Muntii Vrancei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Turbaria Ruginosu Zagon la 3.86 km - * Cascada Valea Zanelor la 3.87 km - Cascada Valea Zanelor - Covasna. * Lacul Chiurus la 6.25 km - * Saua Tisitei la 19.56 km - * Lacul Negru la 20.75 km - * Varful Bulboace la 21.68 km -
- Judetul Covasna

Obiective turistice vecine


Vechea cale ferata ingusta Comandau
Vechea cale ferata ingusta Comandau la 1.99 km
GR0261 Vechea cale ferata ingusta Comandau Covasna
Cetatea Zanelor
Cetatea Zanelor
Cetatea Zanelor - Covasna.
Planul inclinat
Planul inclinat
Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec.
Cetatea de pe Dambul Sarat
Cetatea de pe Dambul Sarat la 6 km. GR0621 Cetatea de pe Dambul Sarat
Podul suspendat
Podul suspendat
Podul suspendat de la Comandau.
Biserica ortodoxa de lemn
Biserica ortodoxa de lemn
Satul Papauti (comuna Zagon) este un sat, la origine format din locuitori romani, in care au fost adusi graniceri secui.
Comandau
Comandau la 6.38 km
GR0582 Comandau

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.