Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Ciuperca Piatra Zimbrului
Baile Cisar
Izvorul Transilvania Baile Balvanyos
Varful Carpinis
Mofeta Baile Balvanyos

Comentarii
Dupa nas si harta, la Stanca Piatra Zimbrului...Stanca Piatra Zimbrului - Muntii Bodoc

Stanca Piatra Zimbrului - Muntii Bodoc


Sub numele de Piatra Zimbrului este cunoscut un varf semet al unei culmi secundare a celei principale a Bodocului, desprinsa din ea spre est, in sectorul cuprins intre Vf. Carpinis, cel mai inalt al Muntilor Bodoc, si pasul Balvanyos.

Racordul acestei culmi secundare se face cu cea principala in Varful Coltul Lung. Din pasul Balvanyos, pe marcajul banda galbena al culmii principale, se face pana aici o ora, poate 1,5 ore. De pe varf se coboara pe marcajul forestier format din doua banzi rosii paralele, rar, alternant cu cel format dintr-o singura banda rosie, pe muchia unui picior puternic descendent, pana...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Piatra Zimbrului - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Stanca Piatra Zimbrului - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.