Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Stanca Piatra Zimbrului
Ciuperca Piatra Zimbrului
Mofeta Gradina Herko
Valea Iadului Turia
Baile Cisar

Comentarii
Geocutia si ursul...Varful Carpinis - Muntii Bodoc

Varful Carpinis - Muntii Bodoc


Vf. Carpinis (sau Dosul Pietrei, dupa traducerea denumirii maghiare, Komoge) este cel mai inalt al Muntilor Bodoc, avand 1.241 m.

Fraza introductiva a prezentarii Varfului Carpinis trebuie inteleasa (esenta) astfel: Varful Carpinis este cel mai inalt al culmii principale a Muntilor Bodoc. Cel mai inalt varf al Muntilor Bodoc, in ansamblul lor, este Ciomatul Mare - 1.301 m -, cel care domina Tinovul Mohos de langa Lacul Sf. Ana.

Fiind...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Carpinis - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Varful Carpinis - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.