Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Cotumba - Muntii Ciucului

Varful Cotumba - Muntii Ciucului


Varful Cotumba (1.252 m) este punctul culminant al unui masiv muntos reprezentand un sector bine evidentiat in cadrul Muntilor Ciucului, datorita retelei hidrografice care il personalizeaza.

Voprbim despre un brat muntos lateral al culmii principale a Muntilor Ciucului dezvoltat intre vaile Sultei si Ciughesului (afluenti ai Trotusului). Accesul la culmile acestui masiv muntos se poate face din localitatile Ciughes (Palanca), Cotumba (Agas), sau Sulta (Agas).

Atractia acestui munte se datoreaza plaiurilor inalte acoperite de pasuni, ce permit belvederi pitoresti spre muntii si vaile imprejurului. Ascunzisul este la cativa pasi de varf (marcat ... dintotdeauna de o masuta si o bancuta)....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

De sub Vf. Cotumba spre vest
De sub Vf. Cotumba spre vest
De sub Vf. Cotumba spre est
De sub Vf. Cotumba spre est
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Cotumba - Muntii Ciucului.

Cautati geoascunzisul Varful Cotumba - Muntii Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.