Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Troita Eroilor Cosnea
Monumentul Rupert Mayer Cosnea
Varful Tatalui
Fantana Rece
Grotele militare Muntele Cristes

ComentariiVarful Cotumba - Muntii Ciucului

Varful Cotumba - Muntii Ciucului


Varful Cotumba (1.252 m) este punctul culminant al unui masiv muntos reprezentand un sector bine evidentiat in cadrul Muntilor Ciucului, datorita retelei hidrografice care il personalizeaza.

Voprbim despre un brat muntos lateral al culmii principale a Muntilor Ciucului dezvoltat intre vaile Sultei si Ciughesului (afluenti ai Trotusului). Accesul la culmile acestui masiv muntos se poate face din localitatile Ciughes (Palanca), Cotumba (Agas), sau Sulta (Agas).

Atractia acestui munte se datoreaza plaiurilor inalte acoperite de pasuni, ce permit belvederi...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Cotumba - Muntii Ciucului.

Cautati geoascunzisul Varful Cotumba - Muntii Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.