Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Pasul Sanc - Muntii Bretcului

Pasul Sanc - Muntii Bretcului


Pasul Sanc (cunoscut si ca Ojdula) - 1.000 m - se afla pe culmea principala a Carpatilor Orientali, pe cumpana de ape dintre zona de izvoare ale Oituzului si ale paraului Ojdula.

La mica distanta se afla alte doua pasuri importante, Pasul Oituz - cel dintre Muntii Vrancei si ai Nemirei - si Pasul Musat - dintre Transilvania si Vrancea -, dar de pe o culme secundara a Muntilor Vrancei (Musat-Lepsa).

Prin Pasul Sanc trece, fireste, marcajul turistic magistral, banda rosie, al crestei Carpatilor; teoretic, caci - in zona (sub Vf. Musat - Pasul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Harti

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pasul Sanc - Muntii Bretcului.

Cautati geoascunzisul Pasul Sanc - Muntii Bretcului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Fag sub Oituz-Izvor
Oituz-Izvor
Dealul Pilisca
Poiana belvedere Inzapezitul Mare
Pestera Kolik

Comentarii
Pixel
Curatenie si recuperare...
Cutiuta distrusa cu continut umed...
Inzapeziti pe Inzapezitul Mic...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.