Castelul de lut Valea Zanelor Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Castelul de lut Valea Zanelor

Castelul de lut Valea Zanelor


Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus. Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste. Castelul este construit exclusiv din materiale naturale. Ofera o priveliste superba asupra Muntilor Fagaras, incununat de varful Negoiu, al doilea varf ca inaltime din Romania (2535 m).

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Castelul de lut Valea Zanelor:

Turnul circular din vest
Turnul circular din vest
Capatul din est a cladirii
Capatul din est a cladirii
Interiorul unei camere
Interiorul unei camere
Partea sudica a cladirii
Partea sudica a cladirii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castelul de lut Valea Zanelor.

Cautati geoascunzisul Castelul de lut Valea Zanelor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Povestea Calendarului
Povestea Calendarului la 0.11 km
Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita. Povestea Calendarului Porumbacu de Sus
Dealul Verde
Dealul Verde la 1.07 km
Pensiunea Dealul Verde este o locatie unica, asezata in mijlocul padurii. Dealul Verde Porumbacu de Sus
Ferma vedetelor
Ferma vedetelor la 1.14 km
GR3164 Ferma vedetelor Porumbacu de Sus
Forest Cinema
Forest Cinema la 1.68 km
GR3161 Forest Cinema Porumbacu de Sus
Casa Intoarsa
Casa Intoarsa la 3.98 km
Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig. Casa Intoarsa Brambura Park Avrig

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.