Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Castelul de lut Valea Zanelor

Castelul de lut Valea Zanelor


Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus. Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste. Castelul este construit exclusiv din materiale naturale. Ofera o priveliste superba asupra Muntilor Fagaras, incununat de varful Negoiu, al doilea varf ca inaltime din Romania (2535 m).

Castelul de lut va functiona in regim hotelier, avand 10 camere, din care 4 sunt apartamente. Ansamblul de cladiri va fi completat cu un restaurant, care va avea un acoperis verde - tip pajiste, o imensa gradina suspendata.

Pentru vizitatorii castelului au fost amenajate locuri de odihna pe pajistea din fata cladirii. Intrarea costa 5 ron, banii fiind folositi...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii turistice Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castelul de lut Valea Zanelor.

Cautati geoascunzisul Castelul de lut Valea Zanelor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.