Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Mina de petrol
Cetatea dacica Carlomanesti
Biserica manastirii Bradu
Calcarele de langa Badila
Sarea lui Buzau

Comentarii
Anuntare puncte auxiliare...Cetatuia Cucuiata de la Grajdana

Cetatuia Cucuiata de la Grajdana


Grajdana este un sat al comunei Tisau aflat pe valea Niscovului la cca 20 km de Buzau. Desi apare semnalata ca existenta in sat pe diferite site-uri de promovare a turismului buzoian, Cetatea - Cetatuia Cucuiata - de pe Dl. Cucuiata localizarea ei exacta ca si imaginea ei nu pot fi gasite niciunde.

Datele despre ea se reduc la credinta locala, conform careia cetatuia i-ar fi apartinut Doamnei Neaga, sotia domnitorului Mihnea Turcitu (sec. XVI), personaj aproape legendar al plaiurilor buzoiene. Prezentam in premiera, pe site-ul jocului, localizarea si fotografii ale "cetatii".

Se pleaca din "centrul" satului (N45.210167; E26.631417; alt. 160...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatuia Cucuiata de la Grajdana.

Cautati geoascunzisul Cetatuia Cucuiata de la Grajdana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.