Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica din Stanila
Muzeul Chihlimbarului Colti
Chiojdu
Ansamblul schiturilor rupestre Bozioru
Trovantii din Ulmet

ComentariiCataractele de la Setu

Cataractele de la Setu


Dintre numeroasele formatiuni stancoase - martori ai eroziunii raului Buzau care i-au rezistat cat de cat - formand repezisuri, praguri, cataracte, zdrumicandu-i in continuare cursul, cele mai spectaculoase par cele de la Setu.

Dupa ce raul Buzau s-a intors din drumul sau, ce parea firesc, spre Raul Negru din Ardeal, clacand in fata catorva muncei, si s-a indreptat spre exteriorul Curburii Carpatilor, nemaiavand cale de intoarcere, a trebuit sa despice, cu mare furie, randuri dupa randuri de munti pusi transversal si cu stratele ridicate la verticala in calea sa, despartind Siriu de Podu Calului,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cataractele de la Setu.

Cautati geoascunzisul Cataractele de la Setu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.