Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Mausoleul si Muzeul - Soveja

Mausoleul si Muzeul - Soveja


In satul Dragosloveni al comunei Soveja se ridică sobru si masiv in infatisare, covarsitor prin numarul destinelor care s-au implinit aici intr-o odihna vesnica, Mausoleul Soveja, marturia cumplitelor lupte de pe cuprinsul Vaii Susitei.

Plecand din Focsani pe vechiul drum al postelor, astazi Drumul European E 85, se ajunge la intersectia de la Tisita unde se desprinde spre nord–vest o sosea modernizata ce duce spre Panciu. De aici, urmand drumul pe traseul turistic al Vaii Susitei, se ajunge în Soveja. Comuna este situata pe valea Paraului Susita, unde se intalnesc Muntii Vrancei cu Subcarpatii...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane si excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Mausoleul si Muzeul - Soveja.

Cautati geoascunzisul Mausoleul si Muzeul - Soveja si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.