Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Fantana Nicolae Ioan
Saua Chirusca
Saua Gropsoarele
Babele la Sfat
La Rascruce - Muntii Ciucas

Comentarii
Gasita in drum spre varf...
Cabana din munte...Cabana Ciucas - Muntii Ciucas

Cabana Ciucas - Muntii Ciucas


Cabana Ciucas se afla in inima Masivului Ciucas, pe Piciorul Chirusca al Vf. Ciucas, la 1.595 m altitudine.

Prima cabana a fost construita in 1937 de Asociatia Turistica Romania Pitoreasca (infiintata in 1930) sub numele Cabana Alexandru Vlahuta. Se compunea dintr-un antreu, o sufragerie, un dormitor comun cu priciuri pentru 36 de persoane, bucatarie si camera pentru ingrijitor.

In pod puteau dormi inca 15 persoane. In anii 2000 cabana a fost parasita, cladirea distrugandu-se....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cabana Ciucas - Muntii Ciucas.

Cautati geoascunzisul Cabana Ciucas - Muntii Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.