Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela romano-catolica Potiond - Ciucsangeorgiu

Capela romano-catolica Potiond - Ciucsangeorgiu


Aflata pe un bot de deal in marginea de nord a satului, capela a fost construita la sfarsitul secolului XIX. Este mai degraba vorba despre o simpla clopotnita din lemn, fiind formata dintr-o singura camaruta de unde se trage clopotul. Inauntru este o bancuta pentru odihna si meditatie.

In ansamblu are o arhitectura cu totul deosebita prin prezenta celor patru stalpi de lemn ce sustin stalpul central de care este agatat clopotul. De altfel este declarata monument de arhitectura. Recent au fost amenajate trepte ingenioase din lemn ce suie la capela....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela romano-catolica Potiond - Ciucsangeorgiu.

Cautati geoascunzisul Capela romano-catolica Potiond - Ciucsangeorgiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Biserica catolica Armaseni
Varful lui Alexandru
Hosasau
Fagul cu o suta de brate
Valea paraului Oroci

Comentarii
Pixel
Ambele geocutii sunt la locul lor...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.