Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica din Inelet - Valea Cernei

Biserica din Inelet - Valea Cernei


Satul Inelet are cele 6-8 case imprastiate pe Cracul Inelet, un picior al Culmii Muntilor Cernei indreptat spre valea Cernei.

Dar satul a avut mai mult de 20 de case si nu cu multi ani in urma. Locuitorii care il mai populeaza nu sunt neaparat toti batrani, inca exista populatie tanara, drept pentru care satul are si scoala primara, construita in anii 1960. Bisericuta a fost construita in 1973 pe fundatie de piatra, cu peretii din barne de lemn acoperite cu tabla. Preotul slujeste de doua ori pe saptamana. Descrierea accesului la biserica este facuta la geoobiectivul Crucea din Inelet. De la biserica pleaca spre sud un drumaeg ce duce dupa 500 m la scoala din Inelet.

Casele aflate mai jos de biserica, spre nord, trei la numar, formeaza satul/catunul Scarisoara, iar dincolo de valea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Biserica din Inelet - 2
Biserica din Inelet - 2
Urcand spre biserica
Urcand spre biserica
Scoala din Inelet
Scoala din Inelet
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica din Inelet - Valea Cernei.

Cautati geoascunzisul Biserica din Inelet - Valea Cernei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.