Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Panteonul Megalitilor
Stancile Lucaciu
Stancile 12 Apostoli
Stancile Pietrei Rosii
Stancile Tamaului

ComentariiHribul de piatra de pe Valea Jidanului - Muntii Calimani

Hribul de piatra de pe Valea Jidanului - Muntii Calimani


Coborand de pe Piciorul Harlei (venind de la 12 Apostoli) pe culmea nemarcata ce formeaza - in continuarea piciorului Harlei - versantul drept al Paraului Jidanului am obeservat pe versantul stang al paraului o alcatuire stancoasa ce semana de la distanta, prin forma dar si culoare, cu un hrib urias.

De aproape, dupa ce am coborat la nivelul paraului si am ajuns sub hrib, am constatat ca este vorba despre doua stanci uriase de forma elipsoidala suprapuse.

Accesul la ele este usor, plecand pe drumul ce porneste din gura Jidanului (N47.199333, E25.267333) si suie la cele cateva case aflate la cateva zeci de metri mai sus. Se continua dincolo de acest grup...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Hribul de piatra de pe Valea Jidanului - Muntii Calimani.

Cautati geoascunzisul Hribul de piatra de pe Valea Jidanului - Muntii Calimani si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.