Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Hribul de piatra de pe Valea Jidanului
Stancile 12 Apostoli
Stancile Lucaciu
Stancile Pietrei Rosii
Stancile Tamaului

ComentariiPanteonul megalitilor - Muntii Calimani

Panteonul megalitilor - Muntii Calimani


Cu ceasta expresie, doar metaforica, descriem un numar imresionant de asa-zisi megaliti (de fapt, grupuri de stanci naturale din roca vulcanica) specifici Muntilor Calimani, insirati pe culmea Harlei, cea care tine traseul ce uneste stancile de la 12 Apostoli cu Gura Haitii.

Poteca marcata, foarte bine, cu punct albastru de pe Piciorul Harlei trece pe sub culme, nu departe de linia sa de maxima altitudine, pe care din timp in timp, uneori la mici distante, se evidentiaza ingramadiri masive si inalte (6-10 m) de stanci cu forme ce starnesc imaginatia. Ar merita evidentiate prin rarirea molidisului care le impresoara. Impresia pe care noua ne-a creat-o...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Panteonul megalitilor - Muntii Calimani.

Cautati geoascunzisul Panteonul megalitilor - Muntii Calimani si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.