Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Likasko Talisoara
Lacurile de langa Varghis
Biserica reformata Talisoara
Mormantul reginei Reka
Fortificatiile Rika

ComentariiBiserica reformata din Varghis

Biserica reformata din Varghis


Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina.

A fost construita in anul 1997, pe locul unde existau ruinele unei biserici din sec XIII, pe baptisteriul acesteia descoperindu-se o inscriptie cu caractere runice.

Ceea ce are deosebit aceasta buiserica, ce oricum frapeaza prin arhitectura cu totul aparte, este arhitectul care a proiectat-o, fiind vorba despre celebrul Imre Makovecz (1935-2011), autor al unor...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica reformata din Varghis.

Cautati geoascunzisul Biserica reformata din Varghis si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.