Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica reformata din Talisoara

Biserica reformata din Talisoara


Biserica reformata din Talisoara (comuna Bradut) asa cum arata azi a fost construita in anul 1858, luand locul alteia mai vechi, de prin sec. XIV.

De la biserica veche se mai păstreaza un baptisteriu din piatra cioplita si un clopot cu inscriptii in latina, din 1498, dar și mare parte din piatra ei, inglobata in zidurile noii biserici. Biserica este inconjurata cu un zid de piatra, ce-i da aspect de cetate. Turnul inalt de deasupra intrarii in incinta dateaza din 1793. Informatii de pe Biserici...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractiile Romaniei

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica reformata din Talisoara.

Cautati geoascunzisul Biserica reformata din Talisoara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Piatra Likasko Talisoara
Biserica reformata Varghis
Cimitirul Zathureczky
Lacurile de langa Varghis
Dealul Tortoma

Comentarii
Pixel
Cutie disparuta cu ocazia unor lucrari...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.