Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Dugas
Baile Dugas 2
Carta
Baile Madicea
Capela de pe muntele Bogat

Comentarii
In drum spre sarmale...
Pe urmele... inaintasilor!...Capela Sfantul Anton de la Madaras

Capela Sfantul Anton de la Madaras


Capela Sf. Anton apartinand satului Madaras are, ca institutie, o vechime apreciata de primaria localitatii ca fiind istorica, fara o data precisa, cladirea actuala fiind considerata de data recenta (probabil, sec. XX). Capela Sfantul Anton este situata la cca 1 km in afara satului, la iesirea spre munte pe valea Madaras.

Satul Madaras este unul cu o existent„ atestata din anul 1567, denumirea sa fiind legata de posibila ocupatie initiala a locuitorilor de a creste soimi. Dar, de-a lungul timpului Madarasul a devenit cunoscut prin minele sale de fier si de mercur; epuizarea resurselor a condus la specializarea locuitorilor in olarit. Biserica romano-catolica a fost construita intre 1790-1796...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfantul Anton de la Madaras.

Cautati geoascunzisul Capela Sfantul Anton de la Madaras si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.