Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Craivii
Piatra Bulzului Poiana Galdei
Benic
Cheile Cetii
Picuiata Ierboasa Mariuta

ComentariiPoiana Inimii - Bucerdea Vinoasa

Poiana Inimii - Bucerdea Vinoasa


Poiana Inimii se afla la 2,4 km distanta de Piatra Craivei, in directia sud-est. La aprox. 3 km distanta de la iesirea nord-vestica din localitatea Bucerdea Vinoasa, porneste o poteca spre stanga. Urcand prin padure, putem ajunge pe aceasta poteca pana in mijlocul poienii.

Forma de inima poate fi observata cel mai bine de pe versantul de munte, care se gaseste la est de poiana. Punctul cel mai bun este de langa ascunzis....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poiana Inimii - Bucerdea Vinoasa.

Cautati geoascunzisul Poiana Inimii - Bucerdea Vinoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.