Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Cuiejdel - I
Varful Simon
Muntele lui Simon
Bisericuta ascunsa Pangarati
Manastirea Pestera Garcina

Comentarii
Lacul Cuejdel cel mai mare lac de baraj natural din tara...Lacul Cuejdel - II

Lacul Cuejdel - II


Este un lac de data foarte recenta, aparand in urma unor alunecari masive produse in versantul stang al bazinulului inferior al paraului Cuejdel in anul 1978.

Cu cele 14 ha, cei 1.400.000 mc de apa acumulati  si cu adancimea maxima de 16 m, este lacul de baraj natural cel mai important – morfometric vorbind – din tara, detronand de pe primul loc Lacul Rosu (11 ha, 600.000 mc, 10 m adancime maxima). Poate, doar la perimetru este egalat de Lacul Rosu care are, ca si Cuejdelul, 2,8 km.

Decisive pentru...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Cuejdel - II.

Cautati geoascunzisul Lacul Cuejdel - II si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.